Welkom bij Restaurant De 3 Kalkovens

Bijzonder eten op een prachtige plek aan de rand van Meppel. Aan de authentieke en karateristieke kalkovens bent u van harte welkom om wat te komen eten en/of drinken. Met onze tuin aan het water is het ook heerlijk om van ons terras gebruik te maken. Kom dus vooral snel langs! 

 

Ons restaurant is door twee enthousiaste en jonge ondernemers overgenomen. Wij zijn druk bezig om de overname zo snel als mogelijk af te ronden en alle werkzaamheden zo goed als mogelijk over te dragen aan onze opvolgers. Tijdens deze periode zijn wij gewoon open. Op donderdag en vrijdag vanaf 16:00 uur en in het weekend vanaf 11:00 uur. Voor groepen maken wij graag een uitzondering!
 

Ook benieuwd naar de plannen voor de toekomst? De nieuwe ondernemers zijn al aanwezig en maken graag kennis met u. Tevens gaan zij de komende periode op onze facebookpagina iedereen van alle ontwikkelingen op de hoogte houden (https://www.facebook.com/dedriekalkovens/). 

 

Naast dat u van harte welkom bent om bij ons te komen leent onze locatie zich uitstekend voor bijzondere gelegenheden. Denk hierbij aan huwelijksfeesten, bruiloften, pensioenfeesten, verjaardagen, personeelsfeesten en vergaderingen. Neem vooral contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.


   En natuurlijk is ons restaurant rolstoeltoegankelijk en beschikken wij over een mindervalidentoilet.